Samonosna vrata so vrata, ki so vpeta samo na eni točki preko posebnih koles na posebnem profilu. Prednost samonosnih External link opens in new tab or windowdvoriščnih vrat je, da po tleh ne potrebujete talnega vodila ter minimalno vzdrževanje.

Za samonosna vrata se v fazi zapiranja potrebuje več prostora kot pri drsnih. Vrata so vroče cinkana in največkrat tudi prašno barvana. Lahko so avtomatizirana ali ročna.

Na voljo so v različnih z različnimi polnili in so tudi prilagojena tako, da ustrezajo vašemu osebnemu slogu in dekorju doma.


Prednosti samonosnih vrat:

  • Eleganten in sodoben videz

  • Gladko in tiho delovanje

  • Enostavno vzdrževanje

Slabosti samonosnih vrat:

  • Lahko so dražja

  • Potrebujejo več prostora

  • Vzdrževanje je bolj pogostoPogosta vprašanja


Iz kakšnih materialov so izdelana vaša dvoriščna vrata?


Naša vrata so izdelana iz pretežno železa in so primerno zaščitena. Uporabljeni materiali so odvisni od vrste vrat in vaših individualnih potreb.


Kako vzdrževati vaša vrata?


Vaša vrata bo potrebno občasno očistiti in vzdrževati, da bodo ohranila lep videz in dobro delovala. Specifična navodila za vzdrževanje se bodo razlikovala glede na vrsto vrat in uporabljene materiale. Ob rednem vzdrževanju pa je življenjska doba daljša.


Kakšna je garancija za vaša samonosna dvoriščna vrata?


Na naša vrata ponujamo omejeno garancijo. Garancija je odvisna od izdelka do izdelka je pa v večini primerov 24 mesecev.


Kakšne možnosti financiranja ponujate za vaša samonosna dvoriščna vrata?


Ponujamo različne možnosti financiranja, ki vam bodo pomagale pri nakupu naših vrat. Za podrobnosti se obrnite na našega prodajalca.