Industrijska vrata za intenzivne uporabnike in varen dostop do podjetja


Industrijska vrata so močnejše izvedbe in jih razvrščamo v samonosna, krilna in drsna vrata. Tudi pogoni pri takih vratih so namenjeni za bolj intenzivno uporabo in so iz tega razloga bolj vzdržljivi in robustni. Vrata so vroče cinkana in največkrat tudi prašno barvana.


Industrijska vrata proizvajamo za industrijske obrate in podjetja


V External link opens in new tab or windowpodjetju Dorman se ukvarjamo tudi z izdelavo bolj zahtevnih vrat za industrijsko uporabo. Največ izdelamo industrijskih External link opens in new tab or windowvrat za dvorišča oz. glavne vhode v podjetja.


Seveda se taka inudstrijska vrata največ krat uporabljajo v kombinaciji z zapornicami, da se lahko omogoči velika frekvenca odpiranja. Ker smo kot izvajalci dvoriščnih vrat in ograj bili večkrat povabljeni še k izdelavi celovite rešitve industrijskega objekta, smo bili primorani z našimi podizvajalci in partnerji razširiti ponudbo še na dvižna industrijska vrata, nakladalne ploščadi ter hitrotekoča industrijska vrata.


Vrata priznanih blagovnih znamk so zaupanja vredna

Montiramo dvižna industrijska vrata znamke Alutech in hitrotekoča industrijska vrata iz platna podjetja Raptor, ki imajo prednost zadrge v vodilih, tako da se ob potencialnem trku snamejo in ne raztrgajo.


Dvoriščna vhodna vrata pa so naš proizvod, ki ga nadgradimo z visokokvalitetnimi pogoni Came in prašno barvamo po želji. Objekt pa seveda lahko zapremo s panelno ograjo proizvajalca Eurofence. Tako lahko objekt v celoti opremimo z industrijskimi vrati in ograjami za vse potrebe. Prednost enega izvajalca vseh vrat na objektu je ena servisna služba za ves objekt. Naša odzivnost je hitra in profesionalna.


Pogosta vprašanja


Iz kakšnih materialov so izdelana vaša dvoriščna vrata?


Naša vrata so izdelana iz pretežno železa in so primerno zaščitena. Uporabljeni materiali so odvisni od vrste vrat in vaših individualnih potreb.


Kako vzdrževati vaša industrijska dvoriščna vrata?


Vaša vrata bo potrebno občasno očistiti in vzdrževati, da bodo ohranila lep videz in dobro delovala. Specifična navodila za vzdrževanje se bodo razlikovala glede na vrsto vrat in uporabljene materiale. Ob rednem vzdrževanju pa je življenjska doba daljša.


Kakšna je garancija za vaša industrijska dvoriščna vrata?


Na naša vrata ponujamo omejeno garancijo. Garancija je odvisna od izdelka do izdelka je pa v večini primerov 24 mesecev.


Kakšne možnosti financiranja ponujate za vaša industrijska vrata?


Ponujamo različne možnosti financiranja, ki vam bodo pomagale pri nakupu naših vrat. Za podrobnosti se obrnite na našega prodajalca.