Industrijska vrata za intenzivne uporabnike in varen dostop do podjetja


Industrijska vrata so močnejše izvedbe in jih razvrščamo v samonosna, krilna in drsna vrata. Tudi pogoni pri takih vratih so namenjeni za bolj intenzivno uporabo in so iz tega razloga bolj vzdržljivi in robustni. Vrata so vroče cinkana in največkrat tudi prašno barvana.


Industrijska vrata proizvajamo za industrijske obrate in podjetja


V External link opens in new tab or windowpodjetju Dorman se ukvarjamo tudi z izdelavo bolj zahtevnih vrat za industrijsko uporabo. Največ izdelamo industrijskih External link opens in new tab or windowvrat za dvorišča oz. glavne vhode v podjetja.


Seveda se taka inudstrijska vrata največ krat uporabljajo v kombinaciji z zapornicami, da se lahko omogoči velika frekvenca odpiranja. Ker smo kot izvajalci dvoriščnih vrat in ograj bili večkrat povabljeni še k izdelavi celovite rešitve industrijskega objekta, smo bili primorani z našimi podizvajalci in partnerji razširiti ponudbo še na dvižna industrijska vrata, nakladalne ploščadi ter hitrotekoča industrijska vrata.


Vrata priznanih blagovnih znamk so zaupanja vredna

Montiramo dvižna industrijska vrata znamke Alutech in hitrotekoča industrijska vrata iz platna podjetja Raptor, ki imajo prednost zadrge v vodilih, tako da se ob potencialnem trku snamejo in ne raztrgajo.


Dvoriščna vhodna vrata pa so naš proizvod, ki ga nadgradimo z visokokvalitetnimi pogoni Came in prašno barvamo po želji. Objekt pa seveda lahko zapremo s panelno ograjo proizvajalca Eurofence. Tako lahko objekt v celoti opremimo z industrijskimi vrati in ograjami za vse potrebe. Prednost enega izvajalca vseh vrat na objektu je ena servisna služba za ves objekt. Naša odzivnost je hitra in profesionalna.