V našem podjetju veliko pozornosti namenimo predvsem servisu in vzdrževanju vrat, pogonov in zapornic. Poudarek damo predvsem na odzivni čas in kvaliteto opravljenih storitev.

Delujemo po celi Sloveniji in nemalokrat tudi preko meja. Serviserji se ves čas izobražujejo in sledijo napredku. Vedno rešimo še tako zapleteno težavo. V pomoč so nam v najbolj zapletenih situacijah tudi pri dobavitelju.

Največji del vzdrževanja je popravilo pogonov Came za katere držimo na zalogi tudi največ rezervnih delov. Vzdržujemo pa tudi pogone Beninca ter Nice za katere zagotavljamo tudi primerno količino rezervnih delov oz. jih dobavimo v doglednem času. Ker pa se nemoteno delovanje opreme podaljša predvsem z rednimi servisnimi pregledi in ker je odzivni čas vedno bolj pomemben se vedno več strank odloča za vzdrževalne pogodbe. Že vrsto let nam zaupajo na Generalni policijski upravi, Ljubljanskih mlekarnah, Upravi za izvrševanje kazenskih sankcij, Uradu za integracijo migrantov in kar nekaj večjih podjetij s katerimi sodelujemo. Vse več poudarka na vzdrževanje pa dajo tudi na privatne stranke, ki se vse bolj zavedajo, da je to eden pomembnejših dejavnikov pri nakupu opreme.

ZA NAROČILO SERVISA KLIKNITE TU: