Ročna ali avtomatizirana zunanja drsna vrata?


Drsna vrata se odpirajo po talnem vodilu so lažja ter za odpiranje potrebujejo le 0,5m več prostora, kot je njihova dolžina. Vzdrževanje vrat je minimalno. Vrata so vroče cinkana in največkrat tudi prašno barvana. Lahko so avtomatizirana ali ročna.


Zunanja drsna vrata  iz Dorman programa so lahko ročna ali avtomatizirana. Polnila dvoriščnih drsnih vrat so lahko: ograjni panel, polnilo iz pokončnih profilov, polnilo iz perforirane pločevine, polnilo alu iz alu letev, polnilo kovane ograje...



Kdaj so zunanja drsna vrata prava odločitev?



Drsna vrata se uporabljajo v primerih, ko za odpiranje ni dovolj prostora, samonosna pa največkrat, vendar je za odpiranje potrebno 30% več prostora, kot pri zunanjih dvoriščnih drsnih vratih.


V podjetju svojim strankam nudimo različno izbiro zunanjih drsnih vrat, ki bodo zanesljivo zadovoljila še tako zahtevno stranko.


Vsaki stranki se posvetimo individualno in ji svetujemo najprimernejšo izvedbo zunanjih drsnih vrat.


Kontaktirajte nas in vam pripravimo ponudbo samo za vas in vaše potrebe po dvoriščnih drsnih vratih.



Pogosta vprašanja


Iz kakšnih materialov so izdelana vaša zunanja drsna vrata?


Naša vrata so izdelana iz pretežno železa in so primerno zaščitena. Uporabljeni materiali so odvisni od vrste vrat in vaših individualnih potreb.


Kako vzdrževati vaša vrata?


Vaša vrata bo potrebno občasno očistiti in vzdrževati, da bodo ohranila lep videz in dobro delovala. Specifična navodila za vzdrževanje se bodo razlikovala glede na vrsto vrat in uporabljene materiale. Ob rednem vzdrževanju pa je življenjska doba daljša.


Kakšna je garancija za vaša zunanja drsna vrata?


Na naša vrata ponujamo omejeno garancijo. Garancija je odvisna od izdelka do izdelka je pa v večini primerov 24 mesecev.


Kakšne možnosti financiranja ponujate za vaša zunanja drsna vrata?


Ponujamo različne možnosti financiranja, ki vam bodo pomagale pri nakupu naših vrat. Za podrobnosti se obrnite na našega prodajalca.